• Mosselpakket
  overheerlijke
  Zeeuwse Mosselen
 • Makreel
  Makreel
  volgens oud recept gerookt
 • ZeebaarsGamba
  Lekker en gezond
  de zeebaars!
Fe
est
je?

Heeft u iets te vieren? Bij ons kunt u terecht voor diverse hapjesschalen en vissalades. Altijd vers bereid en helemaal aangepast naar uw wensen! Wij maken gebruik van hersluitbare luchtdichte schalen zodat de kwaliteit optimaal blijft.

Probeer bijvoorbeeld is onze vishapjesschotel: Een hapjesschaal met diverse soorten vis, O.a. gerookte makreel, forel, meerval, zalmrolletjes, paling, brado en Hollandse Nieuwe en stukjes gebakken kibbeling. Inclusief saus en uitjes). Verkrijgbaar in standaard uitvoering € 25,- en grote uitvoering € 50,-

 Ook maken wij opgemaakte salades. U heeft keuze uit Zalm, Tonijn of Rundvlees. Ook bieden wij de mogelijkheid om twee soorten te combineren. Onze salades worden met de grootste zorg opgemaakt voor een professionele en feestelijke uitstraling!

Ook voor gourmet en barbecue schotels hoeft u niet verder te kijken. Deze worden uitgevoerd met gemarineerde vis en gamba's en kunnen geheel naar uw wensen samen gesteld worden. € 7,95 per persoon.

Schotels en salades dienen een dag van te voren besteld te worden.

 

Inclusief

1. Unieke haringkar
2. Eigen verse haring
3. Bediening

Haringparty!

Altijd origineel en oerhollands! Wij verzorgen bij diverse bedrijven een jaarlijkse haringparty, uiteraard komen wij ook graag bij u langs!

 

Wij beschikken over een aantal authentieke haringkarren van waaruit wij de haring kunnen presenteren. Uiteraard kunnen wij ook zelf voor de bediening zorgen tijdens het feest.

 

Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.